Myth Of Asia

Diamond Paint-winkels bieden verschillende tekeningdiensten

Diamond Painting is een populaire activiteit bij kunstgalerijen en shows, maar het is echt niet iets dat je jezelf thuis kunt doen. Diamanten zijn te groot, ze nemen te veel ruimte in beslag, en de meeste mensen hebben geen toegang tot veel diamantboorapparatuur of de expertise om diep, dunne rotslagen te boren. Dat betekent echter niet dat je geen mooie diamantschilderij kunt maken.

Het eerste dat u nodig hebt, is een canvas van voldoende grootte (een beetje groter dan de diamond painting in kwestie heeft de voorkeur, omdat u het schilderij zelf beperkt wilt houden in de vorm van uw diamanten). Je moet ook toegang hebben tot een goede levering van duidelijke acrylverf. Het diamantpatroon ziet er niet goed uit met een diamant in beeld-in-foto, omdat de fijne details zullen worden uitgeblazen. Maar als uw canvas van de iets grotere diamantmaat is, kunt u het invullen met diamanten verf en nog steeds uitstekende resultaten krijgen. Een andere manier om dit te doen is door een diamant in-frame te gebruiken, die u het diamantschilderseffect zal geven, en u door de acrylverf kunt boren om kleine diamantballen in te voegen. Het is mogelijk om deze ingelijste diamanten te vinden, soms gemaakt van hout, soms van glas, maar ze zijn niet gemakkelijk te vinden.

Als je nog nooit zoiets hebt gedaan, of je niet voldoende hebt om je eigen diamantpatronen te boren, kun je in plaats daarvan diamantschilderskit kopen. Deze kits bevatten meestal alles wat je nodig hebt, maar kan duur zijn. De diamantboor is een eenvoudige bevestiging aan een tafelzaag; Je boort een paar gaten in het diamantpatroon op het hout of het canvas en bevestig vervolgens de diamantboorbits aan het hout. Je kunt dan beginnen met het invullen van de details, net zoals je zou doen met een diamantverf of acryltekening.

Als u van plan bent om diamantverf te kopen, wilt u misschien ook overwegen om Diamond Acrylic Tekenpapier te kopen. Dit zijn meestal duurder, maar geven je professioneel uitziende foto’s die net zo goed zijn alsof je ze zelf hebt gedaan, zonder gedoe of moeite. Als u Diamond Acrylics of Acrylic-tekeningen koopt, moet u ervoor zorgen dat u het juiste papierformaat hebt, om ze op uw canvas te plaatsen. Wanneer u Diamond Painting Paper koopt van een Diamond Paint Store, moet u de verkoopklerk vragen wat de juiste canvasgrootte is. Het kan een beetje oefenen om de juiste canvasgrootte te krijgen, maar op deze manier zal u zeker zijn dat u de beste resultaten krijgt, of u nu besluit om het zelf te doen of niet.

Er zijn veel dingen die u kunt doen met acrylieken of acryltekeningen wanneer u probeert een origineel diamantontwerp te maken. U kunt bijvoorbeeld Shading op uw foto met aquarellen toepassen, en dan later op dat met een diamanten verfborstel. Je kunt ook diepte toevoegen aan verven en dan later op die later met een diamantborstel. Je kunt veel doen met acrylieken of acryltekeningen wanneer je waterkleuren gebruikt, omdat ze soepel zijn en erg vergevingsgezind zijn als je fouten maakt. Diamanten zijn moeilijker om mee te werken, maar zijn geweldig voor all-round artwork.

Gebruik voor de beste resultaten een Diamond Inlay Kit wanneer u werkt aan acrylieken of op het plakkengebied. De diamantinlage beschermt het schilderoppervlak en het zorgt ook voor een veel soepeler algemeen uiterlijk. Wanneer u een volledige boorbeitel inkopen bij een Diamond Painting Store, houd er dan rekening mee dat het bit dat u koopt, daadwerkelijk zal krassen op het oppervlak dat u werkt, dus kies een beetje met een grotere diamant. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat u uw schilderproject niet per ongeluk beschadigt. Op dit moment wordt een volledige boorkit in kleine maten aangeboden.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/