Van Leersum & Zn

FORD F150-winkel

Elke keer als ik een Ford F150-winkel bezoek, vragen de verkopers me altijd of ik een gebruikte auto zou willen kopen. Het is heel vreemd, maar het is heel normaal. Ik moet toegeven dat ik een beetje sceptisch was over het kopen van een gebruikte auto uit Duitsland. Nadat ik hier een van de Ford F150-winkel had gekocht in Duitsland, wist ik dat ik de juiste beslissing had genomen. Ik was heel blij met mijn aankoop en zou iedereen adviseren die overweegt om een vergelijkbaar model van Ford te kopen.

Het was hierdoor dat ik een zeer goede prijs kon vinden voor mijn auto in de omgeving. De meeste Ford-onderdelen die ik nodig heb, waren lokaal beschikbaar en ik kon een lokale FORD-dealer zoal Van Leersum & Zn vinden om ze van dat te bestellen, zou me geld en tijd kunnen besparen. Ik vond de lokale Ford-dealers echt leuk, omdat ze alles hadden wat ik nodig had. Een leuk ding aan hen was dat ze me kunnen helpen de delen te vinden die ik nodig had, als ik niet wist waar ik niet moest kijken of als ik niet kon vinden wat ik nodig had, was er altijd iemand om me in de goede richting te wijzen. Het beste deel van het kopen van een auto via een Ford-dealerschap is dat u ze kunt vertrouwen om u advies te geven dat eerlijk is en om u de beste deal mogelijk te maken.

Toen ik mijn auto kocht, had ik een probleem. De lokale Ford-dealer had het aan een vriend van mijn broer verkocht en ik dacht dat ze het misschien niet in Duitsland kunnen onderhouden. Nou, nadat ik het zo lang rond had gedreven en het begon te tonen tekenen van problemen, besloot ik om naar de lokale Ford-dealer te gaan om te zien wat ik kon doen. Nogmaals, ze hebben me geholpen een betrouwbaar vervangingsgedeelte te vinden en om de auto te laten zien door een specialist, die me het probleem snel en gemakkelijk kon vertellen.

Mijn volgende zorg was hoe ik deze auto zou gaan financieren. Goed, gelukkig had ik een credit union met een fatsoenlijke rente. Dat betekende dat ik de auto kon kopen met slechts een kleine hoeveelheid geld naar beneden. Zelfs met twee betalingen was het nog steeds jonger dan vijfentwintig procent van de totale waarde. Het was gewoon een kwestie van het vinden van het goedkoopste betalingsplan dat ik kon vinden, wat betekende dat ik de auto sneller kon krijgen.

Het was een stuk eenvoudiger dan ik dacht dat het zou zijn om een Ford F150 te vinden. Ik zou door de stad kunnen rijden en verschillende dealers uitchecken, totdat ik er een heb gevonden die er de coolste uitzag. Het moeilijkste deel probeerde erachter te komen welke te gaan. Ze zeiden allemaal dat ze een geweldige garantie hadden en ze waren de goedkoopste, maar ik wist niet welke te kiezen.

Het werd uiteindelijk een gemakkelijke beslissing. Ik ging met de lokale Ford-dealer omdat ze een Ford Escalade verkochten en ik wilde alle voordelen krijgen van het bezitten van een voertuig. Nu ik erover nadenk, zou ik het proces een stuk anders hebben doorgemaakt, maar toen ik eenmaal de juiste plek vond, was het echt niet zo moeilijk. Als ik het opnieuw kon doen, zou ik gewoon mijn tijd gebruiken op zoek naar een goede deal in plaats van rondom rondom de stad op zoek naar een geweldige deal.

Kijk voor meer informatie op vanleersum.nl