vlees

Vier geweldige voedingsmiddelen uit verschillende delen van de wereld die geen vlees zijn

Grillen en roken zijn de beste manieren om die goedkopere stukken te koken, zodat ze vochtig en sappig blijven, zelfs als ze buiten worden gedaan; Veel mensen genieten af en toe van een goede barbecue, maar als je nog nooit je eigen barbecuesaus hebt gemaakt, wil je het misschien proberen. Deze makkelijke zelfgemaakte barbecuesaus voegt smaak en textuur toe aan zowat elk stuk vlees en is de gemakkelijkste manier om indruk te maken op je vrienden.

Dit artikel helpt je bij het maken van geweldige zelfgemaakte barbecuesaus.

Bij het winkelen voor barbecuesaus kunt u kiezen uit producten uit de winkel of uit grasgevoerde producten. Voor rundvlees en varkensvlees kunt u beide vinden bij uw plaatselijke kruidenierswinkel of slagerij; Gevogelte, evenals andere stukken vlees, zoals wild, worden mogelijk niet verkocht bij uw plaatselijke kruidenier, dus u moet mogelijk een aantal onconventionele methoden gebruiken om ze te vinden.

Als u niet in de buurt van een supermarkt of vleesafdeling woont, moet u online winkelen. Er zijn veel geweldige online vleesleveranciers die niet alleen kwaliteitsvlees, maar ook barbecuesauzen aanbieden. U zult merken dat er niet veel barbecuesauzen op de markt zijn die u zoveel opties bieden als die in uw plaatselijke winkels; Online verkopers maken al hun producten vers, wat betekent dat u in staat bent om uw gasten smaakvol voedsel te dienen waar ze van zullen houden. Je zult ook merken dat het maken van je eigen barbecuesaus gemakkelijk en erg goedkoop is in vergelijking met het kopen van een reeds bewerkte barbecuesaus.

Veel mensen hebben geen idee hoe ze een zelfgemaakte barbecue kunnen maken van varkensvlees, rundvlees of zelfs wild.

Om deze vleessoorten een authentiekere smaak te geven, marineert u ze een nacht in het sap van een sinaasappel- of appelboom. Dit helpt ook om de versheid van het vlees te behouden. U zult ook merken dat als u uw vlees een langere marinade geeft, zoals een nacht, dat het gemakkelijker snijdt en malser wordt als u het kookt. Om dit recept interessanter te maken kun je het serveren bij een salade of zelfs als vleesalternatief op een burger.

Hamburgers zijn iets waar veel Amerikanen de neiging hebben om uit de buurt te blijven; Er zijn een paar plaatsen die goede hamburgers in verschillende smaken bieden. Hoewel niet op het niveau van de bacon- of hotdogkraam, zul je een paar interessante keuzes vinden als je op de juiste plaatsen kijkt. Veel vegetariƫrs hebben nog geen ervaring gehad die vergelijkbaar is met de vreugde die ze ervaren als ze een pasteitje zonder broodje hebben gehad. Hamburger moet opties proberen, zoals de cheeseburger in New York-stijl, de gegrilde broodjes met sla en tomaat of een vegetarische optie met tofu in plaats van vlees.

Als je een sandwichliefhebber bent, moet je de Artagnan Ham and Pea proberen. Artagnan is gemaakt van Zwitsers schapenvlees dat wordt gemengd met zoete aardappelen en zwarte peper. Het resulterende mengsel heeft een mooie, warme textuur die goed past bij een sandwich met sla en tomaat. Erwt heeft een sterkere smaak dan de ham en wordt zelden in sandwiches gebruikt, maar is een geweldige vervanger voor het gehakt en de kalkoen waar we allemaal van houden.

Lees meer op deze webpagina: Cool To Meat You